Wantoestanden in de bio-industrie

Arjen Lubach heeft afgelopen zondag in zijn programma aandacht gevraagd voor de wantoestanden in de bio-industrie. Afgelopen zomer zijn honderdduizenden dieren omgekomen in stalbranden. Daarnaast zijn honderdduizenden kippen geruimd vanwege de Fipronil-affaire. Hij lanceerde een stickeractie tegen niet-diervriendelijk vlees. Het doel is om deze stickers te plakken op vleesverpakkingen zonder keurmerk. De consument moet nee zeggen tegen deze wantoestanden en moeten dit vlees niet meer kopen. Op dit moment zijn alle stickers op, maar de uitzending is nog terug te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s