NASA app

De NASA heeft een mooie en interessante app voor IOS en Android ontwikkeld. De app geeft informatie over de ruimte. De app bestaat uit een aantal onderdelen. Als eerste kan je een 3D-model van het zonnestelsel bekijken. Het 3D-model laat de actuele posities en banen van alle planeten in het zonnestelsel zien. Als tweede bevat de app informatie over verschillende planeten. Ook van de planeten is er een 3D-model zichtbaar waarbij je onder andere de temperatuur, de afmeting ten op zichtte van de aarde en de afstand tot de zon kunt zien. Daarnaast zit er in de app zit de functie Skyview. We hebben al eerder op de website gedeeld dat Skyview ook als losse app beschikbaar is. In de app kan je live beelden van het International Space Station (ISS) volgen. Als laatste is er in de app interessant foto- en videomateriaal te vinden. Zo is er een 360graden video van de Mars rover te zien, beeldmateriaal van lanceringen, en beeldmateriaal uit de ruimte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s